Gürkan, Edirnespor yönetimini ağırladı 

2020-2020 Futbol sezonunda 3. Lig'e yükselen Edirnespor yönetimini ağırlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "İnanıyorum ki Edirnespor hak ettiği yere gelecektir. Sporun her dalında herkes birinci olmak

GÜNDEM 26.08.2020 14:33:00 0
Gürkan, Edirnespor yönetimini ağırladı 

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karar ile 2020-2021 Futbol Sezonu’nda 3. Lig’de mücadele edecek olan Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü Yönetim Kurulu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ziyaretinde bulundu. Edirnespor heyetini Belediye Meclis Salonu’nda kabul eden Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Yeni dönemimiz hepimize hayırlı olsun. Bu şehrin değerlerine sahip çıkma mücadelenizden dolayı hepinizi tek tek tebrik ediyorum” dedi. Edirne’nin tarihsel köklerinden gelen gelenekleri ile bir uzlaşı ve buluşma şehri olduğunu belirten Gürkan, Edirne Belediyesi Edirnespor’un verdiği mücadele ile TFF 3. Lig’e yükselmesinin herkesi mutlu ettiğini söyledi. 

 

“EDİRNESPOR MUTLAKA HAK ETTİĞİ YERE GELECEKTİR”

 

Edirne’nin tarihsel köklerinden gelen gelenekleri ile bir uzlaşı şehri, bir buluşma şehri, inançların, kimliklerin medeniyetlerin buluştuğu, kültürlerin buluştuğu bir şehir olduğunu kaydeden Gürkan, “Bu şehrin değerlerine sahip çıkma mücadelenizden dolayı, bu anlayışınızdan dolayı, bu ruhunuzdan dolayı hepiniz tek tek tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bu anlayış ve birliktelik ile Edirnespor mutlaka hak ettiği yere gelecektir. Sporun her dalında herkes birinci olmak ister, en iyi olmak ister. Bazen hedefe yürümek hedefe varmaktan daha önemlidir. Her zaman hedefe varamayabiliriz. Ama hedefe yürürken verdiğimiz mücadele, ortaya koyduğumuz tavır ve duruşumuz bazen hedefe varmaktan daha önemlidir. Bu yıl bunu yaşayacağız Edirne’de. O yüzden yolunuz açık olsun. Hep beraberiz. Beni ağabey olarak kabul edebilirsiniz. Ben hepinizi kardeşim evladım olarak görüyorum. Her konuda her noktada yanınızdayım, yanınızda olmaya da devam edeceğim. Şundan emin olun Edirne hepimizin, bunu hiç unutmayın. Çok güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı. Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü Başkanı Savaş Üner’de, Belediye Başkanı Recep Gürkan’a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 

 

Haber / Yener AKBABA