Çetin: İlçemizin cazibe merkezi olacak

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Pınar Bulvarı'nda üst yapı çalışmalarının hummalı bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, "Çalışmaların nihayete er

GÜNDEM 25.08.2020 14:06:00 0
Çetin: İlçemizin cazibe merkezi olacak

 

Başkan Çetin, “Çalışmalar kapsamında 4 bin 97 ton sıcak asfaltın serileceği, 10 bin 362 metrekare kaldırım çalışması yapılacağı ve 89 adet aydınlatma direği ile ışıl ışıl olacak bulvarımız, peyzaj çalışmalarıyla süslenip kentimize yakışır modern bir görünüme kavuşacak. 

 

 

“MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK” 

 

Temmuz’un başında başlayan üst yapı çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Çetin, “Ekiplerimiz hafta sonları da mesai yaparak hummalı bir çalışma sürdürüyor. Yolun bir tarafında kaldırım söküm çalışmaları yürüten ekiplerimiz sökümün ardından altyapı ve aydınlatma kabloları döşeyerek çesanlı beton atımı gerçekleştiriyor. Yolun diğer tarafında ise parke taşı döşeme çalışmaları yapılıyor. Çalışmaların nihayete ermesiyle bulvarımız kentimize yakışır modern bir görünüme kavuşacak. İlçemizin cazibe merkezi olacak bulvarımızda insanlarımız aileleriyle birlikte güzel ve rahat bir şekilde dolaşacak, alışverişini yapabilecek. Çalışmalar sırasında gösterdikleri sabır ve anlayış için halkımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Kapaklı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

Haber / Buse SERİN