Çetin: Parklarımızı günümüze yakışır bir şekilde tasarlıyoruz

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanan Kazım Karabekir Mahallesi Gazi Nebi Sınık Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Tahtacılar Sokak Parkı ve Ali Baba Parkıâ€??

GÜNDEM 21.08.2020 17:21:00 0
Çetin: Parklarımızı günümüze yakışır bir şekilde tasarlıyoruz

 

 

Çalışmalar kapsamında Kazım Karabekir Mahallesi’nde İlçe Jandarma Komutanlığı yanında bulunan 2 bin 486 metrekare alana sahip Gazi Nebi Sınık Parkı ve Cumhuriyet Mahallesi Tahtacılar Sokak üzerinde bulunan bin 930 metrekare alana sahip Tahtacılar Sokak Parkı’nda oyun gruplarının ve spor aletlerinin monte edilmesinin ardından alanda peyzaj ve düzenleme çalışmaları yapılacak.

 

“SOSYAL YAŞAM HALİNE GELDİ”

 

Cumhuriyet Mahallesi Coşkun Sokak’ta bulunan Ali Baba Parkı da devam eden yenileme çalışmalarının ardından mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, park çalışmaları ile ilgili verdiği bilgi de, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parklarımız ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımıza ilçemiz genelinde devam ediyoruz. Parklarımızı özellikle günümüze yakışır bir şekilde, sadece çocuk oyun alanı ile sınırlı değil,  içerisinde spor alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları gibi çeşitlilikle donatıp vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın hoşça vakit geçirebileceği şekilde tasarlıyoruz.  Bu kapsamda yenileme çalışması yaptığımız Bülent Ecevit Parkımız vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bir sosyal yaşam alanı haline geldi. Yine Kazım Karabekir Mahallesi’nde Gazi Nebi Sınık Parkı ve Cumhuriyet Mahallesi’nde Tahtacılar Sokak Parkı ve Ali Baba parklarımızda çalışmalarımızda sona geldik. Şehrimizi geleceğe hazırlamak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Kapaklı bırakmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Parklarımız çocuklarımıza ve ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE