TESKİ ekipleri, su isale hattı deplase çalışmasını tamamladı

Tekirdağ Su ve Kanalizsyon İdaresi (TESKİ) ekiplerinin, Süleymanpaşa'daki su isale hattı deplase çalışmasını, zorlu şartlarda yoğun uğraşlar ve alınan tedbirler sonucunda 18 saatte tamamladığÄ?

GÜNDEM 21.08.2020 17:20:00 0
TESKİ ekipleri, su isale hattı deplase çalışmasını tamamladı

 

 

TESKİ ekipleri, "Yeni yapılan Şehir Hastanesinin altından geçen İçme Suyu İsale Hattının deplase çalışması" işini su kesintisi olmadan tamamladı.

 

“BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANDI”

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “İş kapsamında; Muratlı Aşağısevindikli hattından gelen içme suyu isale hattı, 900 metre uzunluğunda 800 mm çapında düktil boru hattı ile irtibatı yapılarak tamamlandı. Tamamlanan çalışma sonrasında sabah saatlerinde sular hatta verildi” dedi. TESKİ ekiplerinin, büyük bir çalışmayı zorlu hava şartlarına rağmen kısa sürede tamamladığını ve vatandaşlara su kesintisi yaşatmadığını belirten Albayrak, "24 saat dolmadan zorlu koşullarda 2 noktada sürdürülen çalışmaları başarılı bir şekilde tamamlayan başta TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Fatih Başaran, Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Oğuz Yaman, Süleymanpaşa ilçe şube müdürü Levent Metin ve 7/24 mesai kavramı olmaksızın emek veren TESKİ çalışanlarına, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ