Kamyon, park halindeki kamyona arkadan çarptı: 3 yaralı

Malkara'da seyir halindeki bir kamyonun, park halindeki tuğla yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada devrilen kamyondaki 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak t

GÜNDEM 20.08.2020 18:48:00 0
Kamyon, park halindeki kamyona arkadan çarptı: 3 yaralı

 

 

Kaza, Malkara – Keşan karayolunun Haliç Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

 

Malkara’dan Keşan yönüne giden Hasan Barlas yönetimindeki 16 EAF60 Plakalı kamyon, Haliç mahallesi mevkiinde hararet yapması sonucu Ali Keçe’ye ait 22 RL 720 Plakalı Tuğla yüklü yol kenarına park edilen kamyona arkadan çarparak devrildi. Kazada sürücü Hasan Barlas ile aynı kamyonda bulunan yanındaki arkadaşları Ali Osman Ayaz ve Arif Arı yaralandı. Görenlerin haber vermesi üzerine kaza yerine ambulans, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

 

 

‘NE OLDUYSA O ARADA OLDU’

 

Kamyon sürücüsü Ali Keçe kazayla ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada, “Aracım hararet yaptı, aracımın 4’lülerini yakıp aracımı sağ şeride çekerek park ettim. Tam kamyonumun kaputu açıyordum o arada kamyonun sağ kapısını açıp su içecektim ne olduysa o arada oldu. Arkadaşlar aracıyla vurdu. Herkese geçmiş olsun” dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Murat YAYIN