Karakaya, Kırklareli'nde ziyaretlerde bulundu 

Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şube Müdürü Sabri Karakaya; Kırklareli Valiliği, Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü, Kırklareli Belediyesi ile Kırklareli'nde resmi ilan ve reklam yayınlayan

GÜNDEM 20.08.2020 16:58:00 0
Karakaya, Kırklareli

BİK Tekirdağ Şube Müdürü Sabri Karakaya, 23 Mart 2020 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile şube kurulması ve Tekirdağ Şubesine bağlanması kararlaştırılan Kırklareli’nde ilk olarak Kırklareli Valisi Osman Bilgin’i ziyaret etti. 

 

YEREL BASINDA STANDARTLARIN YÜKSELTİLMESİNE DEĞİNDİ

 

Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Sabri Karakaya,  Vali Bilgin’e Kırklareli’nde açılacak şube ve kurum faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Karakaya, kurumun prestij eserlerinden olan “Salık Veren Muhibbân” adlı eseri de Vali Bilgin’e takdim etti. Vali Bilgin de,  Basın İlan Kurumu’nun Kırklareli’nde şube açacak olmasından ve gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yerel basında standartların yükseltilmesinin önemine vurgu yaptı. Karakaya, Valilik ziyaretinin ardından Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür ve Kırklareli Belediyesi Başkan Vekili Arda Kolcular’ı makamlarında ziyaret etti ve Kırklareli’ne açılacak şube hakkında bilgi verdi. 

 

KARAKAYA, GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

BİK Tekirdağ Şube Müdürü Sabri Karakaya, Kırklareli ziyareti kapsamında Kırklareli il merkezi ve ilçelerinde resmi ilan ve reklam alan gazetelerin sahip ve temsilcileri ile toplantı da yaptı. Kırklareli İl Özel İdaresi Fuar Salonu’nda düzenlenen Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Tiran ile BİK Tekirdağ Şube Personeli Ozan Mevlüt Çubuk’un da katıldığı toplantıda gazete sahip ve temsilcilerine genel ve teknik bilgiler verildi. Toplantının ardından İl Özel İdaresi bahçesinde gazetecilerle bir araya gelinerek sürece ilişkin istişarelerde bulunuldu.

 

 

Haber / Ruşa ELMA