Maalesef aynı ülkede aynı ilçede yaşıyoruz

Kızılpınar'dan her hafta gazetemizin ihbar hattına ulaşan düğün görüntülerinde bu hafta da manzara değişmedi.  Yüzlerce insanın el ele saatlerce çektiği halay karşısında şaşkın

GÜNDEM 16.08.2020 17:12:00 0
Maalesef aynı ülkede aynı ilçede yaşıyoruz

 

Birçok ilde ve ilçede pandemi sürecinde düğünlere kısıtlamalar getirilirken Kızılpınar sanki ayrı bir cumhuriyetmiş gibi yüzlerce insanın sorumsuzca el ele çektikleri halayın yaratacağı tehlike kadar sorumluların yapmadığı kontroller de koronavirüse karşı insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor.

 

 BUNA NE HAKLARI VAR?

 

Son günlerde yurt genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de artan koronavirüsteki pozitif vakalara bakanlık dikkat çekerken yerel yöneticilerin görevini layıkıyla yapmamalarına anlam veremediklerini kaydeden vatandaşlar “Burada el ele saatlerce halay çeken bu insanlar maalesef fabrikada, pazarda, çarşıda, kafede yani hayatımızın her alanında bizimleler. Buna ne hakları var? Adamlar hem beynimize sosyal tecavüz ediyorlar hem de pandemiye kafa tutuyorlar. Yetkililerse yetkisizlikte adeta inat ediyorlar” diyerek duruma tepki gösterdiler.

 

Haber / Şaban KARDEŞ