"20 milyonluk altyapı ve üstyapı yatırımları başlıyor"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Ali Osman Çelebi Bulvarı ve Cemal Gürsel Bulvarı'nda yağmursuyu kanalı ve yol yapım işi ihalesini, Orion Kavşağı'nın düzenlenmesi ihalesini ve Çorlu ilçes

GÜNDEM 11.08.2020 18:13:00 0

 

Ali Osman Çelebi Bulvarı'nda yapılacak iş kapsamında yağmursuyu kanalı ile birlikte mevcut yolun, 4 şeritten 6 şeride çıkartılacağını belirten yetkililer, Cemal Gürsel Bulvarı'nda ise yine yağmursuyu kanalı ile birlikte 4 şeritli bölünmüş yol ve yolun her iki tarafına kaldırımlar yapılacağını dile getirdi. Orion Kavşağı'nda trafiğin rahatlaması için kavşakta şerit ilavesi ve gerekli düzenlemelerin yapılacağını ifade eden yetkililer, Çorlu ilçesinde hayata geçirilecek hizmet ve yatırımlar çerçevesinde TESKİ tarafından kısmi içme suyu ve terfi merkezi yapılacak. Bu yatırım kapsamında, Çorlu ilçe merkezi muhtelif bölgelerinde 21 kilometre içme suyu hattı planlanıyor” dedi. 

 

YAPIMINA KISA SÜRE İÇİNDE BAŞLANACAK

 

Yapılacak yatırımlar hakkında Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi ve TESKİ yöneticilerinin de katılımıyla düzenlenen toplantı sonrası Çorlu’da hayata geçirilecek olan hizmet ve projelerle ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına, mesai saati gözetmeksizin hizmet ve proje üretmeye devam ediyoruz. Yapacağımız yatırımlarla, Çorlu ilçesinin önemli problemlerini ortadan kaldırmış olacağız” dedi. İhalelerini tamamladıkları yatırımların yapımına kısa süre içerisinde başlayacaklarını kaydeden Albayrak, yatırımların hayırlı olmasını temenni etti. 

 

Haber / Yener AKBABA