Kapaklı Meclisi 8 gündem maddesini görüşecek

Kapaklı Belediye Meclisi, 5 Ağustos'ta yapılacak olan Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda 8 gündem maddesini görüşerek karara bağlayacak. Toplantıda dolu kadro değişikliği, boş kadro

GÜNDEM 4.08.2020 15:07:00 0
Kapaklı Meclisi 8 gündem maddesini görüşecek

 

 

Kapaklı Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı Olağan Toplantısı 5 Ağustos Çarşamba günü saat 14.00’da Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacak. Açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından toplantıda ilk olarak İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Dolu Kadro Değişikliği konulu yazı görüşülecek.

 

KADRO DEĞİŞİKLİĞİ GÖRÜŞÜLECEK

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Boş Kadro Değişikliği konulu yazının görüşülmesinin ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak olan mühendisin aylık çalışma ücretinin belirlenmesi konulu yazı görüşülecek.

 

 

KÜLTÜR MERKEZİ’NİN TAHSİSİ GÖRÜŞÜLECEK

 

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan Parke Taşı Talebi konulu yazının görüşülmesi ile devam edecek olan toplantıda Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan 303 ada 27 parseldeki belediye hissesinin hissedarına satılması konulu yazı da görüşülerek karara bağlanacak. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan Kültür Merkezi Tahsisi konulu yazının görüşülmesinin ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak olan teknikerin aylık çalışma ücretinin belirlenmesi konulu yazı görüşülecek. Toplantı İmar Komisyonu’na sevk edilen konuların görüşülmesi ile sona erecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU