Kaçak döküm tespit edildi

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Zabıta Müdürlüğü bünyesinde devreye soktuğu ve kaçak hafriyat dökümlerini önlemeyi amaçlayan kameralı takip sistemi, Aydoğdu Mahallesi Sanatçılar Caddesi'nd

GÜNDEM 24.07.2020 17:49:00 0
Kaçak döküm tespit edildi

 

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Zabıta Müdürlüğümüz tarafından kontrol edilen sistem sayesinde kaçak dökümler kameralı takip sistemi ile derhal tespit edilerek işlem yapılabiliyor. Aydoğdu Mahallesi Çağlayan Sokak’ta (Sanatçılar Caddesi) yerleştirilen kameralı izleme sistemi, kaçak çöp ve atık bırakan bir aracın tespit edilerek sorumlular hakkında işlem yapılmasını sağladı” dedi.

 

“KAÇAK DÖKÜME ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

 

Yüksel, “Şehrimizin muhtelif noktalarında uzun yıllardır kaçak döküm sahası olarak kullanılan bölgeleri hafriyat atıklarından temizliyoruz. Kaçak dökümle mücadele kapsamında, bu alanları 7/24 izlemek üzere kamera takip sistemlerini devreye aldık. Sistem sayesinde kaçak döküm miktarlarında ciddi bir azalma oldu. Şehrimizde kaçak döküme asla müsaade etmeyeceğimizi bir kez daha ifade ediyor, değerli hemşehrilerimizin hafriyat atıklarını uygun alanlara dökmelerini rica ediyoruz” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA