2 film açık havada Çerkezköylülerle buluşacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından organize edilen Açık Hava Sinema Günleri kapsamında Cuma günü '7. Koğuştaki Mucize', Cumartesi günü de 'Aile Arasında' adlı film açık havada Çerkez

GÜNDEM 21.07.2020 17:19:00 0
2 film açık havada Çerkezköylülerle buluşacak

 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye tarafından 24 Temmuz Cuma ve 25 Temmuz Cumartesi akşamı Kentpark’ta sosyal mesafe kuralına uyularak düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Günleri etkinliğine tüm Çerkezköylüleri davet etti.

 

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından 24 ve 25 Temmuz günlerinde Kentpark’ta saat 21.00’da düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Günleri etkinliğinde Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği ve başrollerini Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiye Aksongor, İrem Aksum, Mesut Akusta, Yıldıray Şahinler, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Deniz Celiloğlu ve Celile Toyon oynadığı ‘7. Koğuştaki Mucize’ adlı film gösterilecek.

 

‘AİLE ARASINDA’ FİLMİ SİNEMASEVERLERLE BULUŞACAK

25 Temmuz Cumartesi günü ise yine saat 21.00’da Kentpark’ta  düzenlenecek olan etkinlikte de Ozan Açıktan’ın yönettiği, başrollerini Engin günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Su Kutlu ve Ayta Sözeri’nin oynadığı ‘Aile Arasında’ adlı Türk filmi Çerkezköylülerle buluşacak.

 

Haber / Menşure KARDEŞ