Vali Yıldırım: Önemli olan hoş bir seda bırakmak

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle görev yerleri değişen Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız ile Malkara Kaymakamı Erhan Karahan ve emekliliğe ayrılan Merkez Valisi Halil Ulusoy için veda yemeği düzenlendi. Tek

GÜNDEM 21.07.2020 11:53:00 0
Vali Yıldırım: Önemli olan hoş bir seda bırakmak

 

 

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Samsun Atakum İlçe Kaymakamlığına atanan Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız, Ordu Altınordu İlçe Kaymakamlığına atanan Malkara Kaymakamı Erhan Karahan ve emekliliğe ayrılan Merkez Valisi Halil Ulusoy için düzenlenen veda yemeğine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Başsavcı Soner Gül, Adalet Komisyonu Başkanı Naci Ergin, emekliliğe ayrılan Merkez Valisi Halil Ulusoy, Vali Yardımcıları Ahmet Narinoğlu, Ali Dursun, Murat Eren, Asalet Karabulut,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve kaymakamlar katıldı.

 

“BUNDAN SONRAKİ HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ”

 

Veda yemeğinde konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “Önemli olan hoş bir seda bırakmaktır. Sayın Valimiz Halil Ulusoy ve kaymakamlarımız hoş seda bıraktılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz“ ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Ruşa ELMA