Ata: Yol konusunda çok iş başardık

Yeniçiftlik Mahallesi Atatürk 7. Sokak üzerinde devam eden sıcak asfalt yol yapım çalışmalarını inceleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile

GÜNDEM 21.07.2020 10:33:00 0
Ata: Yol konusunda çok iş başardık

 

 

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ulaşımda kaliteyi artırmak, yaya ve taşıt trafiğine uygun hale getirmek amacıyla ilçe merkezi ve mahallelerde yol yapım çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Ata, Yeniçiftlik Mahallesi ve Atatürk 7. Sokak üzerinde devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı ve ekiplere kolaylıklar diledi.

 

“KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Belediye Başkanı Ata, çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın ve mahallelerimizin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için ekiplerimiz mesai gözetmeksizin görevlerinin başında. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile kısa zamanda, yol konusunda çok iş başardık. Bozuk yol kalmayıncaya kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiçbir vatandaşımızın ayağının çamura değmesini istemiyoruz. Yeni yolumuzun, bölge sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı. Yaptığı incelemeler sırasında yanına gelen vatandaşlarla da sohbet eden Ata, vatandaşların istek görüş ve önerilerini dinledi. Ata, gerekli çalışmaların ivedilikle yapılacağını söyledi.

 

 

 

Haber / Yener AKBABA