Milletvekili Aksal'a TBMM'de yeni görev

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanlığı'na AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal seçildi. Görevi AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın'dan devralan

GÜNDEM 17.07.2020 11:41:00 0
Milletvekili Aksal

 


Komisyonda yapılan seçimde Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’nun yeni başkanı seçilen Milletvekili Fatma Aksal, “Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu, Türkiye Büyük Millet Meclisi´ndeki ihtisas komisyonları arasında önemli çalışmalara imza atmış bir komisyon.Yeni yasama döneminde de hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“EN ÇOK ÇALIŞAN, EN ÇOK ÜRETEN KOMİSYON”

 

Milletvekili Aksal, “Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanlığını devraldığım AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın’a, bu zamana kadar yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyorum. KEFEK en çok çalışan, en çok üreten komisyon. Çok güzel işlere imza attınız, inşallah önümüzdeki dönemde de bu çalışmaları daha ileriye taşıyacağız" ifadelerini kullandı. KEFEK Başkanı Aksal, komisyonun ilk toplantısını yeni yasama döneminde yapmayı planladıklarını da belirterek, KEFEK´in TBMM Genel Kurulu´nun çalışmadığı dönemlerde de toplanabildiğine dikkati çekerek, "Yükümüzün ağır olduğunu tecrübeli arkadaşlarımız biliyor. İnşallah hep birlikte çok güzel işlere imza atacağız" dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ