Tekirdağ'da 2 kaymakamın görev yeri değişti

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalara ilişkin karar Resmi gazete'de yayınlandı. Yayınlanan karar ile Tekirdağ'da Malkara ve Şarköy Kaymakamlarının görev yeri değişti. 

GÜNDEM 16.07.2020 09:50:00 0
Tekirdağ

 

 

 

Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız Samsun Atakum İlçe Kaymakamlığına atanırken, Gaziantep Vali Yardımcısı Şenol Kaya da Şarköy Kaymakamlığına atandı. Malkara Kaymakamı Erkan Karahan Ordu Altınordu İlçe Kaymakamlığı’na atanırken, Malkara Kaymakamlığı’na ise Diyarbakır Bismil Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel atandı. Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Abdullah Günaydın da Tekirdağ Vali Yardımcılığına atandı. 

 

KEMAL YILDIZ KİMDİR?

 

 1973 yılında İstanbul’ da doğan Kemal Yıldız, ilk ve ortaöğrenimini asıl memleketi olan Sivas’ta tamamladı. 1991 yılında girdiği, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1995 yılında mezun oldu. 1996 yılında Erzincan Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Daha önce sırasıyla Antalya – Gündoğmuş Kaymakamı, Erzurum – Köprüköy Kaymakamı, Ordu – Mesudiye Kaymakamı, Kastamonu – Bozkurt Kaymakamı, Şanlıurfa – Siverek Kaymakamı, Konya – Sarayönü Kaymakamı, Edirne – Uzunköprü Kaymakamı olarak görev yapan, 01.09.2018 tarih ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Şarköy Kaymakamlığı’na atanan Kemal Yıldız, önceki gün yayınlanan atama kararı ile Samsun Atakum İlçe Kaymakamlığına atandı. 

ERKAN KARAHAN KİMDİR?

1971 Sivrihisar’da doğan Erkan Karahan, ilk ve ortaöğretimini Afyon Elmadağ’da, lise öğrenimini Kütahya’da tamamladı. Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Karahan, ayrıca Gazi Üniversitesi’nde Yönetim Bölümü alanında Yüksek Lisansını tamamladı. 2000 yılında mesleğe giren Karahan, Isparta-Sütçüler ve  Giresun Doğakent ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Sırasıyla Burdur-Çeltikçi Kaymakamlığı, Diyarbakır- Hazro Kaymakamlığı, Bayburt Vali Yardımcılığı,  Antalya-Korkuteli Kaymakamlığı,  Karaman Vali Yardımcılığı yapan, 30.11.2016 Tarihli Müşterek Kararnameyle atandığı Malkara Kaymakamlığı’nda atan Karahan, yeni atama kararı ile Ordu Altınordu İlçe Kaymakamlığı’na atandı. 

 

KEREM SÜLEYMAN YÜKSEL KİMDİR?

 

1977 İstanbul doğumlu olan Kerem Süleyman Yüksel ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 2002 yılında mezun oldu. 2005 yılında açılan Kaymakamlık sınavıyla Mülki İdare Amirliği mesleğine seçilen Yüksel, bir yıl süreyle İngiltere'nin Manchester Üniversite'sinde yabancı dil ve kamu yönetimi eğitimi aldı. Çeşitli ilçelerde kaymakam olan görev yapan ve 14.05.2018 tarihinde İçişler Bakanlığın onayıyla Bismil Kaymakamlığına atanan Yüksel, önceki gün yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Malkara Kaymakamlığı’na atandı. 

 

ŞENOL KAYA KİMDİR? 

 

1976 Yılında Gümüşhane ili Şiran İlçesinde doğdu. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.  2004 yılında Kütahya Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. Kütahya Dumlupınar ve Kastamonu Azdavay ilçelerinde Kaymakam vekili olarak çalıştı. 2007 yılından itibaren Çankırı Korgun, Tunceli Ovacık, Mardin Dargeçit ilçelerinde Kaymakamlık ve Artvin, Iğdır, Kastamonu, Isparta illerinde Vali Yardımcılığı yaptı. 2019 Mart ayında Gaziantep Vali Yardımcılığı görevine atanan Şenol Kaya, önceki gün yayınlanan cumhurbaşkanlığı kararı ile Şarköy Kaymakamlığı’na atandı. 

Haber / Menşure KARDEŞ