CHP Yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor

1 Haziran'da başlayan normalleşme süreci ile birlikte sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlere başlayan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri önceki akşam da ?

GÜNDEM 15.07.2020 13:04:00 0
CHP Yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor

 

 

Ayfer Dönmez ve beraberindekiler, dernek başkanı Emin Sungur ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyaret dolayısıyla Dönmez ve beraberindekilere teşekkür eden Emin Sungur, dernek olarak yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Yeni kurdukları Tekirdağ Öksüz ve Yetim Koruma Derneği ile birlikte zor durumda olan ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattıklarını, öksüz çocukları sünnet ettirdiklerini, önümüzdeki süreçte o çocuklar için sünnet düğünü de yapacaklarını söyledi. İhtiyacı olan herkese yardım eli uzatmaya çalıştıklarını kaydeden Sungur, bundan sonra da aynı şekilde çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Sosyal dernekçiliği benimsediklerini ve ihtiyaç sahibi her insana ulaşmaya çalıştıklarını söyleyen Sungur, gençleri de spora teşvik ederek onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istediklerini ifade etti. 

 

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

 

Sungur ve yönetimini çalışmalarından dolayı kutlayan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez,  Haziran’da başlayan normalleşme süreci ile birlikte sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlere başladıklarını ifade etti. Koronavirüs tehlikesinin devam ettiğini söyleyen Dönmez, yaz aylarının gelmesi ile birlikte insanların rehavete kapılmaması gerektiğini ifade etti. Koronavirüs nedeniyle ev ziyaretlerine henüz başlamadıklarını söyleyen Dönmez, yaşanan ekonomik sıkıntılara da değinerek “Çerkezköy’de çok fazla vatandaşımız var. Bizler de elimizden geldiği sürece işsiz vatandaşımıza iş bulma, onlara ekmek kapısı sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU