Yeni Nesil Liderlik eğitimleri başladı

Edirne Valiliği Proje Geliştirme ve Uygulama Merkezi (PROMER) tarafından İl düzeyinde tüm kamu personelinin katılacağı Yeni Nesil Liderlik eğitimleri düzenleniyor. Eğitimin ilk basamağı İl Emniyet Müdü

GÜNDEM 14.07.2020 12:37:00 0
Yeni Nesil Liderlik eğitimleri başladı

 

 

Kamuda insan gücü kapasitesinin geliştirilerek hizmet kalitesinin artırılması hedefiyle verilen eğitimler TED Koleji Konferans Salonu’nda 250 kişilik gruplar halinde yapılıyor. Bina girişinde ateş ölçümü ve maske dağıtımı yapılmasının ardından, katılımcıların kayıtları da oluşturuluyor.

 

7 BİN KİŞİYE ULAŞILMASI HEDEFLENİYOR

 

Eğitimler, akademisyen, yazar, danışman Prof. Dr. Turgay Biçer tarafından veriliyor. Biçer, “Edirne Valiliği ile bu projede yer almaktan çok memnunum. Eğitimler, Türk insanına ve kültürüne özgü tasarlandı. 'Kendini yöneten dünyayı yönetir' anlayışından yola çıkılarak, insan öz değişim ve gelişimi sonucunda istediği hedeflere ulaşabilir. Bununla birlikte böyle bir projede görev almak benim için bir gurur kaynağı. Projenin mimarı olan Edirne Valisi Ekrem Canalp'e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Biçer, “Her alanda öncü ve fark yaratan bir kurum olmak, 'ne istediğini bilen, sürekli öğrenmeyi yaşam biçimi haline getiren, davranışlarının sorumluluklarını alan, işine yüreğini koyan, bahane bulmayan, takım olarak öğrenen, vatandaşların mutluluğunu kendi mutluluğuna dönüştürebilen, takım uyumu ile yüksek amaçlar peşinden koşan, dinleme becerisi gelişmiş, halden anlayan, kendisiyle barışık çalışanlardan geçiyor. Sürekli öğrenmek ve gelişmek her kurum için hayati bir özellik” ifadelerini kullandı. Ağustos ayında tamamlanması öngörülen Yeni Nesil Liderlik eğitimleri ilçelerde çalışan personelin eğitimi ile tamamlanması ve proje tamamlandığında 7 bin kişiye ulaşılması hedefleniyor. 


 

Haber / Yener AKBABA