Dualarla sonsuzluğa uğurlandı

Geçtiğimiz yıl amcası Enver Akay'ı, geçen ay da diğer amcası Fadıl Akay'ı kaybeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, önceki gün kayınpederi Muğla Belediye Eski Başkanı Orhan ?

GÜNDEM 13.07.2020 19:02:00 0
Dualarla sonsuzluğa uğurlandı

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören kayınpederi Orhan Çakır (76), Bodrum’dan İzmir’e giderken ambulansta fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Milas’ta bir hastanede tedavi altına alınan Çakır, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADILAR

 

Acı haberi alan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay da Muğla’ya hareket etti. 1965 yılında başlayan siyasi yaşamında CHP ilçe başkanlığı, il sekterliği, il genel meclisi ve belediye meclis üyeliği görevlerinde bulunan, 1989-1999 yılları arasında 2 dönem Muğla Belediye Başkanlığı yapan, 1999 genel seçimlerinde belediye başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan evli ve 2 çocuk babası Orhan Çakır için Menteşe Belediyesi binası önünde tören düzenlendi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Orhan Çakır, Menteşe Belediyesi Eski Mezarlığı’nda ailesinin ve sevenlerinin duaları ve gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı. Cenaze töreninin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Çakır ailesi taziyeleri kabul etti.