Dini nikahlı eşi ile kızını öldürdü

Süleymanpaşa'da Murat K., bir süre önce ayrıldığı dini nikahlı eşi Hatice Turan (37) ve kızları Esila Turan'ı (6) tabanca ile başlarından vurarak öldürdü. Tabancayla kendisini de başÄ?

GÜNDEM 13.07.2020 14:27:00 0
Dini nikahlı eşi ile kızını öldürdü

 


Olay, merkez Süleymanpaşa’ya bağlı kırsal Karacakılavuz Mahallesi'nde meydana geldi.

 

KENDİSİNİ DE BAŞINDAN VURDU

 

Murat K., Antalya'da dini nikahla birlikte yaşadığı 1 çocuğunun annesi Hatice Turan ile geçen yıl Mart ayında, henüz belirlenemeyen nedenle ayrıldı. Hatice Turan, kızı Esila'yı da yanına alarak Süleymanpaşa’ya bağlı Karacakılavuz Mahallesi'ndeki baba evine geldi. Hatice Turan, sabah saatlerinde mahallede ailesinin sebze ve meyve sattığı tezgahın başına geldi. Bir süre sonra Murat K. da Hatice Turan'ın yanına gelerek tabancayla ateş etti. Hatice Turan başına isabet eden mermilerle kanlar içinde yere yığılırken, Murat K. yaklaşık 200 metre mesafedeki Turan'ın evine gidip kapıyı çaldı. Murak K., kapıyı açan kızı Esila'ya da tabancayla ateş etti. Başından vurulan Esila da kanlar içinde yere yığılırken, Murat K. kendisini de başından vurdu. 

 

TEKİRDAĞ DEVLET HASTANESİ’NE KALDIRILDI


Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından yapılan kontrolde Hatice Turan ile kızı Esila'nın hayatını kaybettiği belirlenirken ağır yaralı olduğu tespit edilen Murat K. da sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Hatice Turan ile kızı Esila'nın cansız bedenleri Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

GENİŞ KAPSAMLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI


Jandarma, Turan ailesinin fertlerinin ifadelerine başvurup, olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattı.Acı haberi alan Turan'ın yakınları, olayın ardından Murat K.'nin mahalleye geldiği otomobile sopa ve taşlarla vurarak hasar verdi.Diğer taraftan, Murat K.'nin sosyal medya hesabında 1 Temmuz'da profil fotoğrafını tabanca fotoğrafı ile değiştirmesi dikkatleri çekti.

 

Haber / Yakup KARATEPE