Çalışmaların tamamlandığı Dadaloğlu Caddesi trafiğe açıldı

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Dadaloğlu Caddesi'nde yapılan asfalt ve kaldırım çalışmaları tamamlandı. Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Dadaloğlu Caddesiâ

GÜNDEM 11.07.2020 15:39:00 0
Çalışmaların tamamlandığı Dadaloğlu Caddesi trafiğe açıldı

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Kazımiye Mahallesi Dadaloğlu Caddesi’nde ve caddenin ara sokaklarında asfalt öncesi kazı dolgu çalışması yapıldı.

 

“YAZ AYLARI BOYUNCA DEVAM EDECEK”

 

Dadaloğlu Caddesi’ne bağlanan 2. ve 3. Sokak’taki yol iyileştirme (kazı-dolgu) işlemlerinin ardından kaldırım, tretuvar ve asfalt çalışmalarının da sonuna gelindiğini açıklayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Asfalt serimi öncesinde yollar sağlam zemin bulununcaya kadar iş makineleriyle kazıldı.Üstüne mekanik malzeme olan balast ve tüvenan serildi. Son olarak silindiraj yapılarak caddenin altyapısı tamamlandı. Dadaloğlu Caddesi’ne toplamda bin 786 ton asfalt serimi yapıldı” şeklinde konuştu. Asfalt Üretim Tesisi’nde kendi imkanları ile ürettikleri asfaltları da yollara serdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Sarıkurt,“Dadaloğlu Caddesi’ndeki üstyapı çalışmaları sonlandırıldı ve caddemiz araç trafiğine açıldı. Vatandaşlarımızın kent içi ulaşım kalitesini yükseltmeyi hedeflediğimiz hizmetlerimizin Çorlu’muza hayırlı olmasını diliyorum. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrin muhtelif noktalarında yaz ayları boyunca asfalt serim, yol bakım ve onarım çalışmalarına devam edecek” şeklinde konuştu.

 

 

Haber / Yakup KARATEPE