BİK Müdürü Karakaya ve gazetecilerden adliyeye ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Müdürü Sabri Karakaya, gazete sahipleri ve temsilcileri ile birlikte Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül ve Tekirdağ İcra Müdürü Murat Oktay'ı makamların

GÜNDEM 10.07.2020 13:13:00 0
BİK Müdürü Karakaya ve gazetecilerden adliyeye ziyaret

 

Cenap Kürümoğlu, Naci Akyazı, Rıza Erenler ve Yaşar İşkar ile birlikte ilk olarak Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevinden Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Soner Gül’ü ziyaret eden BİK Tekirdağ Müdürü Sabri Karakaya, mahkeme satış ve icra ilanlarının yayını ile ilgili kurum mevzuatı hakkında bilgiler aktardı.

 

“UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül de “Tekirdağ Basın İlan Kurumu ve ildeki basın yayın organlarıyla uyum içerisinde çalışıyoruz. Kurum ve yayın organlarıyla ortaklaşa eğitim seminerleri başta olmak üzere çeşitli faaliyetler yapma girişimlerimiz var” dedi. Ziyarette BİK Müdürü Sabri Karakaya, Başsavcı Gül’e Basın İlan Kurumu’nun eserlerinden “Basın Penceresinden Harb-i Umumi” isimli kitabını hediye etti.

 

6 ADET BİRİM KURULDU

 

Ardından Adalet Bakanlığı’nın “İcra Dairelerinin Etkinliğini Artırılması Projesi” kapsamında “Pilot İcra Dairesi” olarak faaliyete başlayan Tekirdağ İcra Müdürlüğü’nü ziyaret eden Karakaya ve gazeteciler Tekirdağ İcra Müdürü Murat Oktay ile görüştü. Yeni icra modeli uygulaması ile Tekirdağ İcra Müdürlüğü’nde 6 adet birim kurulduğunu belirten Oktay “Kurulan yeni birimlerle personel kendi alanında uzmanlaşarak iş sahiplerinin işlemleri daha hızlı, güvenli ve şeffaf olarak yürütülüyor” dedi.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ