Kırklareli, en az vaka görülen iller arasında yerini aldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kırklareli'nin son 3 günde en az koronavirüs vakası görülen 7 il arasında yer aldığını açıkladı. Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, b

GÜNDEM 9.07.2020 15:58:00 0
Kırklareli, en az vaka görülen iller arasında yerini aldı

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın her gün koronavirüs salgınıyla ilgili yaptığı açıklamada,  Kırklareli, Tunceli, Artvin, Iğdır, Erzincan, Bayburt ve Bilecik'in en az vaka görülen ,İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Mardin, Diyarbakır ve Şanlıurfa'nın ise son üç gün ortalamasına göre en çok vakanın görüldüğü iller olduğunu kaydetti.

 

"DİKKATİMİZ İLE MÜMKÜN OLDU"

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Kırklareli'ni son 3 günde en az koronavirüs vakası görülen iller arasında açıklamasının ardından açıklama yapan Kırklareli İl sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, "Başta filyasyon ekiplerim, hastane tedavi ekiplerim olmak üzere tüm ekiplerimize ve Kırklareli halkımıza teşekkür ediyorum. En az vaka görülen iller sıralamasına girdik. Bu durum hepimizin kurallara uyması ile dikkatimiz ile mümkün oldu. Lütfen tedbirlere uymaya devam edelim, uymayanları uyaralım" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA