Mahalle eğlenceleri Karaağaç'ta devam etti 

Kapaklı Belediyesi tarafından "Haydi Çocuklar Eğlenceye" sloganı ile başlatılan mahalle eğlenceleri; Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl ve Yanıkağıl mahallelerinin ardından Karaağaç Mahallesi i

GÜNDEM 8.07.2020 14:32:00 0
Mahalle eğlenceleri Karaağaç

 

Çocuklara yönelik olarak “Evde 23 Nisan Neşesi” etkinliğinin ardından “Haydi Çocuklar Eğlenceye” etkinliğini hayata geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Çetin, "Çocuklarımızın gülümsemesi her şeye değer" ifadelerini kullandı.

 

"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZ"

 

Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl ve Yanıkağıl Mahallelerinin ardından Karaağaç, Fatih, Mimar Sinan ve Kazım Karabekir Mahalleleri ile devam eden etkinlik kapsamında çocuklara balon ve şeker ikramlarında bulunulduğunu kaydeden Çetin, “Yarınlarımızın, umutlarımızın, hayallerimizin teminatı sevgili çocuklarımız için hayata geçirdiğimiz “Haydi Çocuklar Eğlenceye” etkinliği kapsamında Mobil İkram Aracımız ile mahalle mahalle sokak sokak geziyoruz. Birbirinden eğlenceli çocuk şarkılarını aracımızdan çalarak, görevli palyaçolar tarafından çocuklarımıza şeker ve balon ikramında bulunuyoruz. Çocuklarımızın gülümsemesi her şeye değer. Onlar için ne yapsak az” ifadelerini kullandı. Etkinlik,  8 Temmuz Çarşamba günü İnönü ve İsmetpaşa Mahallesi, 9 Temmuz Perşembe günü Atatürk Mahallesi, 10 Temmuz Cuma günü Cumhuriyet Mahallesi, 13 Temmuz Pazartesi günü Bahçelievler Mahallesi ile devam edecek. Etkinliğin kapanışı 14 Temmuz Salı günü Pınarca Mahallesi’nde yapılacak.

 

Haber / Buse SERİN