Albayrak: Tüm kurumlarla işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı tarafından sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilere yine sosyal medya üzerinden yaptığı aÃ

GÜNDEM 4.07.2020 16:04:00 0
Albayrak: Tüm kurumlarla işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz

 

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’nın “Öyle bir Büyükşehir Belediye başkanı düşünün ki 6 yıldır Çorlumuza elle tutulur bir hizmeti olmasın. Hizmeti olmadığı gibi de Meclis Başkanımız Mustafa Şentop ve AK Partili Milletvekillerimizin girişimleri ile Çorlumuza yapılan yatırımı sanki kendi yapıyormuş gibi sosyal medya üzerinden algı yaratıp kendi ayıbını örtmeye çalışsın” şeklindeki paylaşımına sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “İmar düzenlemesi Çorlu Belediyesi tarafından yapılan, kamulaştırması ve projesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizce hazırlanan Emlak Konutları Hürriyet Araç Üstgeçidi'nin inşaat çalışmaları Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nce sürdürülüyor. Emlak Konutları Hürriyet Araç Üstgeçidi’nin inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nce izin verilmesi halinde Eski Bağlar Caddesi’nin olduğu yerde Büyükşehir Belediyemizce sinyalize kavşak kurulacaktır” dedi.

 

“HİÇBİR ZAMAN KURUMUMUZA MAL ETMEDİK”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin projenin paydaşı olması sebebiyle Çorlu Emlak Konutları Bölgesinde trafiği rahatlatmak amacıyla yürütülmekte olan bu çalışmayı yakından takip ettiklerini dile getiren Albayrak “Devam etmekte olan inşaat çalışmaları hiçbir zaman kurumumuza mal edilmediği gibi yayımlamış olduğumuz haberlerde, projenin inşaat çalışmalarının Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nce yürütüldüğü özellikle belirtilmiştir” ifadelerini kullandı.

 

“HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ”

 

Şantiye inşaatında yaptığı incelemelerin AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabında yapılan paylaşımla çarpıtıldığını savunan Albayrak “Projenin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne mal edildiği yönünde algı oluşturulmaya çalışılması siyasi anlamda rant elde etme çabasından ibarettir” dedi. ‘Hizmetin siyaseti olmaz’ vurgusu yapan Albayrak, halka her alanda en iyi hizmeti vermek amacıyla tüm kurumlar ile iş birliği içerisinde çalıştıklarını, bundan sonra da bu anlayışla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU