İşçi servis midibüsü, elektik direğine çarparak durdu

Malkara'da freni boşalan ve yokuş aşağıya hızla inen işçi servis midibüsünün sürücüsü Ali Çolak, manevra yapması sonucu elektrik direğine çarparak, olası faciayı önledi. Kazayı hafif s?

GÜNDEM 1.07.2020 16:03:00 0
İşçi servis midibüsü, elektik direğine çarparak durdu

 

 

Kaza, Hacıevhat Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi.

 

Malkara'da özel bir maden işletmesinin işçilerini mesai bitimi sonrasında ilçe merkezine bıraktıktan sonra dönen Ali Çolak (53)’ın kullandığı 59 S 7026 plakalı işçi servis midibüsünün Namık Kemal Caddesi üzerinde yokuş aşağı inerken freni boşaldı. Midibüs sürücüsü manevra yapması sonucu elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada sürücü Ali Çolak yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Midibüsten çıkartılan yaralı sürücü Ali Çolak, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı bildirildi.

 

 

‘HERKESE GEÇMİŞ OLSUN’

 

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Midibüsün sürücüsü Ali Çolak, “Olası faciayı önlemek ve Midibüsü durdurmak için elimden geleni yaptım. Çok şükür. Kimsenin burnu bile kanamadı. Kazayı çok şükür ucuz atlattık. Herkese geçmiş olsun” dedi.

 

 

Haber / Murat YAYIN