Çetin: Pınar Bulvarı'nda üst yapı çalışmalarına başladık

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Pınar Bulvarı'nda üst yapı çalışmalarına başladıklarını belirterek, "İlçemizin önemli caddesi Pınar Bulvarı'nda üst yapı ça

GÜNDEM 30.06.2020 16:33:00 0
Çetin: Pınar Bulvarı

 

 

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için gayret gösterdiklerini de kaydeden Çetin, “Çalışmaların nihayete ermesiyle bulvarımız kentimize yakışır modern bir görünüme kavuşacak. İlçemizin cazibe merkezi olacak bulvarımızda insanlarımız aileleriyle birlikte güzel ve rahat bir şekilde dolaşacak, alışverişini yapabilecek" ifadelerini kullandı.

 

"KENTİMİZE YAKIŞACAK"

 

Esnaflara çalışmalar sırasında gösterecekleri sabır ve anlayış için şimdiden teşekkür eden Çetin, "İlçemizin önemli caddesi Pınar Bulvarı’nda üst yapı çalışmalarımıza “Haydi Bismillah” diyerek başladık. Çalışmalar kapsamında 4 bin 97 ton sıcak asfalt serimi, 10 bin 362 metrekare kaldırım ve 89 adet modern aydınlatma ile ışıl ışıl olacak bulvarımızı, peyzaj çalışmalarıyla süsleyip kentimize yakışır modern bir görünüme kavuşturacağız. Daha güzel bir Kapaklı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN