3 ilde uyuşturucu operasyonu; 8 tutuklama

Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'de polisin uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 8'i tutuklandı.

GÜNDEM 30.06.2020 13:50:00 0
3 ilde uyuşturucu operasyonu; 8 tutuklama

 

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda uyuşturucu ticareti yapan şüpheliler belirlendi. Tekirdağ'ın Malkara ilçesi, 'Kırklareli’nin Babaeski ilçesi ve Edirne’nin Keşan ilçesinde, özel harekat polislerinin desteği ve narkotik dedektör köpeği 'Larissa' ile operasyonlar düzenlendi.

 

UYUŞTURUCU MADDE VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

 

Belirlenen adreslerde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler ile tüfekler ele geçirilirken, 9 şüpheli de gözaltına alındı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden C.M., S.M., S.D., H.Ç., H.M., O.T., A.U. ve A.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından 'uyuşturucu ticareti yapmak', 'uyuşturucu temin etmek ve kullanmak' suçlarından tutuklanırken, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Haber / Murat YAYIN