Yüksel, YKS'ye girecek öğrencilere mektup yazdı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilere mektup yazarak, sınavlarında başarılar diledi.

GÜNDEM 28.06.2020 15:22:00 0
Yüksel, YKS

 

 

Belediye Başkanı Yüksel'in sınava girecek lise son sınıf öğrencilerine yazdığı mektuplar, Süleymanpaşa Belediyesi personelleri tarafından öğrencilerin evlerine teslim edildi.

 

"GENÇLERİN KIYMETİ HİÇBİR SINAVLA ÖLÇÜLEMEZ"

 

Mektubunda, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın tüm üniversite adaylarına hayırlı olması temennisinde bulunan Yüksel, üniversite sınavının bir dönüm noktası olarak algılandığının altını çizerek, "Her öğrencinin hayal ettiği bölümü kazanmasını temenni ediyorum. Gençlerin kıymeti hiçbir sınavla ölçülemez. Üniversite sınavında aile ve öğrencilerin desteği çok önemli" ifadelerini kullandı.

 

 

TEKİRDAĞ'IN 11 İLÇESİNDEKİ ÖĞRENCİLERE GÖNDERİLDİ

 

Cüneyt Yüksel’in Tekirdağ’ın 11 ilçesinde yaşayan ve YKS’ye girecek olan tüm üniversite adaylarına gönderdiği mektupta şu ifadeler yer aldı; “Sevgili genç kardeşim, bu hafta sonu uzun süredir büyük bir heyecan ve umutla hazırlandığın Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na gireceksin. Eğitim hayatın boyunca edindiğin bilgi birikimi ile mümkün olanın en iyisini yapmak üzere hazırlandığın bu sınavı, hayatının dönüm noktası olarak gördüğünü biliyorum. Hayallerini ve umutlarını gerçeğe dönüştürmek üzere azmini, sabrını, inancını ortaya koyarak stres ve kaygıdan uzak bir sınav süreci geçirmen, hedeflediğin üniversiteyi kazanman en büyük dileğimdir. Kendine güvendiğin sürece aşamayacağın hiçbir engelin bulunmadığına inan. Emeklerinin karşılığını almak için yıllardır edindiğin bilgileri sınava yansıtarak başarılı olmanı temenni ediyorum. Başaracağına olan inancını ve özgüvenini hiç kaybetme. Unutma ki sen; ailen, öğretmenlerin ve bizim için çok kıymetlisin. Her zaman yanında olan tüm sevenlerin, bu süreçte de yanında olacak ve sana destek verecektir. Değerli kardeşim, ülkemizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracak, yüksek karakterli, çalışmaktan yılmayan, ufku geniş gençlerimizden biri olarak, aydınlık yarınlarımızın inşasına başarılarınla imza atacaksın. Sevgi ve desteğimiz insana güven, cesaret ve gayretini arttırması için güç vermesini diliyorum. Başta ailen ve öğretmenlerin olmak üzere, bugünlere gelmende büyük emek ve desteği bulunan tüm sevdiklerine şükranlarımı sunuyor; gireceğin Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcın olsun. Sağlıcakla kal”

 

 

Haber / Buse SERİN