Ayak tenisi başvuruları yarın sona eriyor

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Ayak Tenisi Turnuvası kayıtları yarın saat 17.00'da sona eriyor. Belediye Başkanı Vahap Akay,

GÜNDEM 25.06.2020 09:26:00 0
Ayak tenisi başvuruları yarın sona eriyor

 

 

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi (küresel salgın) olarak ilan edilen yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle tüm dünya ile birlikte ülkemizde de spor faaliyetlerine ara verilmişti. Virüs ile mücadelede atılan normalleşme adımlarıyla birlikte Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü de, koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun süredir ara verdiği sportif faaliyetlerine, 4-5 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Ayak Tenisi Turnuvası ile yeniden başlıyor.

 

MAÇLAR ÜÇ SET OYNANACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  1. Ayak Tenisi Turnuvası kayıtlarının 15 Haziran Pazartesi günü başladığını belirterek, “Ayak Tenisi Turnuvamız Genel (19 yaş ve üzeri) kategoride gerçekleştirilecek. Takımların çiftler olarak mücadele edeceği turnuvaya katılmak isteyen vatandaşlarımız, 26 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masası’na müracaat edebilir. Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Ayak Tenisi Turnuvası’nda, katılım olması halinde kadınlar için de kategori açılabilir. Takımlarımız 2 asil ve 1 yedek oyuncudan oluşacak. Maçlar 3 set üzerinden oynanacak olup, bir sette 11 sayı alan takım, o seti kazanmış sayılacak. 3 setten 2’sinin kazanan takım, rakibini elemiş olacak” ifadelerini kullandı.

 

AKAY, TÜM SPORSEVERLERİ DAVET ETTİ

 

Belediye Başkanı Akay, her takımın kendi forma rengini belirlemesi gerektiğini de kaydederek, “Kartal Tepe Piknik Alanı Güreş Sahası’nda yapılacak olan turnuvamıza katılım ücretsizdir. Turnuvada dereceye giren takımlarımıza kupa ve madalya takdim edilecektir. Tüm sporseverleri 1. Çerkezköy Belediyesi Ayak Tenisi Turnuvası’na katılmaya davet ediyorum" dedi.

 

Haber / Yener AKBABA