İyi Parti Tekirdağ İl Başkanı Alkaya, ifade verdi

Tekirdağ İYİ Parti İl Başkanı Sertaç, Gazeteci Nedim Şener'in kendisinin hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından Çarşı Polis Karakolu'nda ifade verdi. Şener'in yaptığı paylaşÄ?

GÜNDEM 20.06.2020 11:09:00 0
İyi Parti Tekirdağ İl Başkanı Alkaya, ifade verdi

 

 

İYİ Parti İl Başkanı Alkaya’yı  İYİ Partili vatandaşlar ve İYİ Parti İl Başkan Adayı Şaban Terzi yalnız bırakmadı.

 

HAKARET OLARAK ALGILADI

 

Sertaç Alkaya, Çarşı Polis Karakolu'nda verdiği ifadesinin ardından açıklama yaptı. Böyle bir konu ile ifade veriyor olmaktan üzüntü ve hayret duyduğunu belirten Alkaya, "Suç duyurusunda konu olan paylaşım da Nedim Şener paylaşımlarında söylemlerinde sürekli olarak İP demektedir. Ben de İYİ parti İl Başkanı olarak  İYİ Parti’ye İP olarak ifade ettiği için İP’in ne olduğunu sosyal medya üzerinden kendisine sordum. Bu kişi de kendisine hakaret olarak algılamıştır. Ben malum gazeteciyi hiç görmedim. Basın organları dışında tanımam. Bu sorumdan böyle anlam çıkarması manidardır. Söz konusu şahıs ve bu tarz kişilere tweet atmamın sebebi  İl Başkanı olarak şeref ve onur duyduğum İYİ Parti’min adını art niyetli olarak ısrarla İP olarak kullanmasıdır” ifadelerini kullandı.

 

"KORKUTMA VE YILDIRMA POLİTİKALARIDIR"

 

İyi Parti Tekirdağ İl Başkanı Şaban Terzi de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla mevcut il başkanı Alkaya’ya sahip çıktı. Terzi, "İl Başkanımıza ve partimize karşı yapılan bu korkutma ve yıldırma politikasını esefle kınıyorum. Demokrasi çarklarının işleyeceği İl Kongremizde rakip olsak da. Söz konusu ülkemiz, milletimiz ve partimiz olduğunda biz İYİ Parti ailesi mensupları olarak tek yürek oluruz” şeklinde konuştu.

 

Haber / Yener AKBABA