Ata: Yaşamak bizim kadar onlarında hakkı

Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hayvan Koruma Birimi ekiplerinin sokak hayvanlarını besleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüğünü kaydeden Belediye BaÅ?

GÜNDEM 18.06.2020 12:43:00 0
Ata: Yaşamak bizim kadar onlarında hakkı

 

 

Marmaraereğlisi'nde belirlenen zamanlarda sokak hayvanlarını besleyen Hayvan Koruma Birimi ekipleri, Marmaraereğlisi Belediyesi bünyesinde hizmet veren veteriner eşliğinde hayvanların kontrollerini de yapıyor.

 

"YENİDEN DOĞAL ORTAMLARINA BIRAKILIYORLAR"

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemizde yaşayan her canlının en az bizim kadar yaşam hakkı bulunmaktadır. İlçe sakinlerimize hizmet vermenin yanı sıra aynı zaman da ilçemizde yaşayan can dostlarımızı da unutmayarak belirli periyotlarda besleme ve bakım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren hekimimiz sokak hayvanlarının sağlık ve bakımları gerçekleştiriyor. Geçici bakım evimizde hayvanlarımızın sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra gerekli işlemleri yapılarak tedavi ediliyor. Sonrasında yeniden doğal ortamlarına bırakılıyor. Can dostlarımızı şartlar ne olursa olsun yalnız bırakmayarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA