İl Başkanlığına bir aday daha

Hafta sonu İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Şaban Terzi'nin ardından Gökhan Metiner de adaylığını açıklayan ikinci isim oldu. Mali müşavirlik yapan Me

GÜNDEM 17.06.2020 11:18:00 0
İl Başkanlığına bir aday daha

 

 

Tekirdağ’da bir otelde düzenlenen programda başkanlığına adaylığını açıklayan Metiner’i partililer de yalnız bırakmadı.

 

“İYİLİK GÜNEŞİNİN DAHA PARLAK YANMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

 

Metiner, Tekirdağ’da iyilik güneşinin daha parlak yanması için mücadele edeceklerini ifade etti. Tekirdağ’ı iyilik hareketini hak ettiği menzile ulaştırmak, iyilik güneşinin Tekirdağ ufuklarında canlı ve parlak doğmasını gerçekleştirmek, birlik,  beraberlik ve kardeşlik ülküsünü hayata geçirmek, güçlendirmiş parlamenter sistem ile parlamenter demokrasiye dönmek için hep birlikte çalışacaklarını söyleyen Metiner, “İYİ Parti’nin ilkeleri olan, hukuk, demokrasi, adalet demek için, iş, aş, hürriyet demek için, milli egemenlik demek için, önce millet/sadece millet demek,  açık dürüst ve hesap verebilir olmak için,  eleştiriye açık ve özgür düşünceli olmak için, milli menfaatlerimizi her alanda ön planda tutmak için, küskünlerimizle kucaklaşıp,  sivil toplum kuruluşları ile istişare edip, iş çevreleri ile diyalog kuracağız” dedi.

 

 

“KİMSEYİ KUTUPLAŞTIRMAYACAĞIZ”

 

Tekirdağ’ı İYİ Parti’nin kalesi yapacaklarını söyleyen Metiner, “Bunları yaparken asla kimseyi bölmeyeceğiz, asla kimseyi kutuplaştırmayacağız, aksine birleştirip bütünleştirecek ve kucaklaştıracağız” dedi. Kapılarının herkese açık olacaklarını ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini söyleyen Metiner, “Birlikte karar alacak birlikte uygulayacağız.  Ben değil Biz olacağız asla yalnız yürümeyeceğiz.  Birlikte daha iyi, daha güçlü olacağız. Çünkü hepimizin bildiği gibi bu makamlar sorun ve isteklerden kaçma değil aksine sorun ve isteklerinin üzerine giderek onları çözme, yerine getirme makamlarıdır. Gerekirse gençlik kolları kardeşlerim ile bayrak asacağız, cesur yürekli kadın hareketiyle birlikte kapı kapı dolaşacağız. Partimizi ilk genel seçimde sandıktan birinci parti olarak çıkartacağız, Tekirdağ’ı İYİ Parti’nin kalesi yapacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU