"Devlet olarak her zaman milletimizin yanındayız"

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Karayolları 1.Bölge Müdürü Turgay Çolak ile beraber Kırklareli sınırları içerisinde devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi. Olumsuz hava şartlarından etkilen

GÜNDEM 17.06.2020 18:08:00 0
"Devlet olarak her zaman milletimizin yanındayız"

 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, ilk olarak Karayolları 1.Bölge Müdürü Turgay Çolak ile birlikte Saray'dan Kırklareli İl merkezine kadar yapımı devam edecek olan yolun Pınarhisar kesimindeki yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Bilgin, burada yaptığı açıklamada Kırklareli ile Edirne arasında devam eden yolun İnece ve Ürünlü'den geçen kısmının yaz aylarında hizmete açılacağını belirtti. 

      

 "ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE DEVAM EDİYOR"

 

Daha sonra olumsuz hava şartlarından etkilenen köylere giden Vali Bilgin, 15 Haziran Pazartesi akşam saatlerinde Kırklareli'ni etkisi altına alan olumsuz hava koşullarının hasara neden olduğu merkeze bağlı Üsküp beldesi ve Üsküpdere köyünde ilgili kurum ve kuruluşların yetkilileri ile birlikte incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası açıklama yapan Vali Bilgin, “Devlet olarak her zaman milletimizin yanındayız, sel felaketinden ötürü mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız için çalışmalarımızı titizlikle devam ettirmekteyiz, olumsuz hava şartları sebebiyle zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA