Sosyal tesisler yeniden hizmete açıldı

Koronavirüs sürecinde bir süre faaliyetlerine ara verilen Kapaklı Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisleri, kontrollü normalleşme tedbirleri kapsamında yeniden vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

GÜNDEM 13.06.2020 19:07:00 0
Sosyal tesisler yeniden hizmete açıldı

Kazak Gölü Mesire Alanı, Recep Güven Parkı ve Belediye Teras Cafe olmak üzere üç farklı noktada bulunan Kapaklı Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisleri yeniden vatandaşları ağırlamaya başladı.

 

“GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE VAKİT GEÇİREBİLİRLER”

 

Kapaklı Belediyesi bünyesindeki İktisadi ve Sosyal Tesislerin kontrollü normalleşme tedbirleri kapsamında gerekli hijyen kuralları ve önlemler uygulanarak yeniden hizmete açıldığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “Tesisler, Kazak Gölü Mesire Alanı, Recep Güven Parkı ve Belediye Teras Cafe olmak üzere üç farklı noktada bulunuyor. Koronavirüs salgını dolayısıyla bir süredir kapalı durumda olan tesislerimiz kontrollü normalleşme tedbirleri ile birlikte açılarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı” dedi. Vatandaşların, hijyen ve sosyal mesafe kurallarının uygulanacağı tesislerde aileleriyle birlikte huzur ve güvenli bir şekilde vakit geçirebileceğini söyleyen Çetin, “Tüm misafirlerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Yakup KARATEPE