Altyapı ve üstyapı çalışmaları masaya yatırıldı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Altyapı Koordinasyon Kurulu Haziran Ayı Toplantısı'nda, ilçede 2020 yılı içerisinde yapılacak çalışm

GÜNDEM 12.06.2020 19:15:00 0
Altyapı ve üstyapı çalışmaları masaya yatırıldı

 

 

Çerkezköy Belediyesi Altyapı Koordinasyon Kurulu Haziran Ayı Toplantısı dün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapıldı. Çerkezköy Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya TESKİ, TREDAŞ, TELEKOM, GAZDAŞ, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Vodafone, Turkcell, TCDD, DSİ, Türksat Genel Müdürlüğü yetkilileri de katıldı.

 

KOORDİNELİ ÇALIŞILMASI GEREKİYOR

 

Toplantıda, ilçede yapılacak altyapı ve üstyapı çalışmalarının koordineli ve eş güdümlü bir şekilde yapılması konusunda görüş birliğine varılırken, toplantının açılışında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe genelinde kaldırım ve yaya yollarında bulunan çeşitli kurumlara ait pano, elektrik direkleri gibi engellerin yaya akışını olumsuz etkilediğini ve görüntü kirliliğine neden olduğunu dile getirdi. Bunlara çözüm üretmek için koordineli çalışılması gerektiğini söyleyen Başkan Akay, “Kentimiz genelinde kurumların yapacağı altyapı ve üstyapı yatırımlarının koordineli ve eş güdümlü bir şekilde yapılması çok önemli. Alt ve üst yapı yapacak kurumların bu konuda azami hassasiyet göstermelerini istiyoruz” dedi.

 

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

 

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ile Mimar Mustafa Kamburoğlu tarafından Çerkezköy Belediyesi’nin yapacağı çalışmalar ve projeler ile ilgili sunum eşliğinde yapılan bilgilendirmenin ardından TESKİ, TREDAŞ, TELEKOM, GAZDAŞ, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü (KGYS-TEDES), Vodafone, Turkcell, TCDD, DSİ, Türksat Genel Müdürlüğü yetkilileri de yapacakları yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

 

Haber / Buse SERİN