Yüksel: Esnaf ve vatandaşlarımızın yanında olacağız

Ergene Belediyesi, normalleşme sürecinin ikinci döneminde kahvehane ve çay ocaklarını açan işletme sahiplerine maske ve dezenfektan desteğini sürdürüyor. Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Normalleşme sÃ?

GÜNDEM 5.06.2020 16:30:00 0
Yüksel: Esnaf ve vatandaşlarımızın yanında olacağız

 

Yeni normalleşme sürecinin ilk günü olan 1 Haziran’da işletmelerini yeniden faaliyete geçiren Ergene’deki kahvehane ve çay ocaklarına Ergene Belediyesi, maske ve dezenfektan dağıttı.

 

"TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM"

 

Bundan sonraki süreçte de vatandaşların ve esnafların yanlarında olmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Normalleşme sürecinin ikinci dönemine girdiğimiz şu günlerde işletmelerini yeniden hizmete açan tüm esnafımıza hayırlı işler dileklerinde bulunuyorum. Tedbiri elden bırakmadan kurallara uyarak esnafımız ve vatandaşlarımız salgından kendini korumalı” ifadelerini kullandı.

 

"HEPSİ DEZENFEKTE EDİLDİ"

 

Kahvehane ve çay ocaklarına maske ve dezenfektan desteklerinin devam edeceğini de belirten Yüksel, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemizde ki kahvehane ve çay ocakları açılmadan hepsi dezenfekte edildi. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sağlığı için titizlikle dezenfektan çalışmalarında bulunduk. İşletmelerinin başında olan esnafımıza maske ve dezenfektan dağıttık ve dağıtmaya da devam ediyoruz. Ergene Belediyesi olarak bundan önceki süreçte koronavirüse karşı nasıl mücadele verip halkımızın ve esnafımın yanında olduysak, normalleşme sürecinde de aynı şekilde yanlarında olacağız” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ