3 haftadır yeni vaka görülmedi

Edirne Valisi Ekrem Canalp, pandemi döneminde Edirne'nin iyi çalışma örneği gösterdiğini, bu koordineli çalışmanın sonucunda da son 3 haftadır yeni vaka görülmediğini belirterek, koronavirüsle mücadele

SPOR 4.06.2020 18:53:00 0
3 haftadır yeni vaka görülmedi

 

Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi bahçesinde sağlık çalışanları anısına oluşturulan Sağlık Çalışanları Hatıra Ormanı’nda ağaç dikme töreni düzenlendi. Törene Edirne Valisi Ekrem Canalp, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kurum Müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

 

İYİ BİR ÇALIŞMA ÖRNEĞİ GÖSTERDİLER

 

Tören öncesi açıklama yapan Edirne Valisi Ekrem Canalp, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde Edirne'de tüm kamu kuruluşları ve STK’ların iyi çalışma örneği gösterdiğini ifade etti. Bu koordineli çalışmanın sonucunda da son 3 haftadır yeni vaka görülmediğini kaydeden Canalp, “Bunda en büyük pay bu süreçte ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarımız da olduğu kadar tüm kurallara uyan Edirne halkınındır. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza ve halkımıza özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Buse SERİN