Yüksel'den esnaflara ziyaret

Yeni tip koronavirüs salgını ile ilgili tedbirlerin kademeli olarak azaltılması kararı sonrası, 1 Haziran Pazartesi itibariyle başlayan yeni normalleşme süreci kapsamında kepenk açan esnafı ziyaret eden Süleymanpa

GÜNDEM 3.06.2020 13:11:00 0
Yüksel

 

Ülkemizin yeni düzende hayatın normal akışına dönebilmesi için özveriyle mücadele ettiğini söyleyen Yüksel, “Özellikle aylarca dükkanını kapatmak zorunda kalan esnaf süreçten çok olumsuz etkilendi. Sokağa çıkma kısıtlamalarının belirli yaş grupları dışında sona erdirilmesi ile birlikte ticari hayat da yavaş yavaş normale dönecek” dedi.

 

 

“GEREKEN DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Ramazan Bayramı öncesi yerel işletmelere 2 milyon TL ödeme yapılarak destek verildiğini söyleyen Yüksel, “Yeni dönemde esnafın güçlenmesi için belediye olarak gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Özellikle sosyal ortamlara sahip olan kahvehane, çay bahçesi, kafe, restoran gibi işletmelerin çok uzun süre kapalı kalmaktan dolayı çok daha zor bir dönem geçirdiklerinin farkındayız. Fiziksel olarak bir arada olduğumuz kafeterya, çay bahçesi gibi yerler yeni normalleşme süreci kapsamında açıldı. Süreç ilerledikçe kayıplarımızı telafi edeceğiz. Bu zorlu süreci hep birlikte geride bırakıyoruz. Önümüzdeki dönem nispeten daha kolay olacak. Kepenklerini açan tüm esnafımıza hayırlı işler diliyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ