"Özlenen günlere yavaş yavaş dönüyoruz"

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Normalleşme Genelgesi ile tekrar hizmet vermeye başlayan esnafları ziyaret etti. Yurdakul, "Alınan tedbirler, belirlenen kur

GÜNDEM 2.06.2020 15:02:00 0
"Özlenen günlere yavaş yavaş dönüyoruz"

 

Yurdakul'a esnaf ziyaretlerinde CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten ve CHP Malkara İlçe Başkanlığı Sekreteri Nergiz Karaağaçlı Öztürk eşlik etti.

 

"BİRÇOK ESNAF OLUMSUZ ETKİLENDİ"

 

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ilçe ekonomisine yön veren ilçe esnafının yanlarında olduklarını belirtip,  hayırlı işler temennisinde bulundu. Maddi ve manevi olarak koronavirüs salgınından ciddi bir şekilde etkilenen esnafların tekrardan yüzlerinin güldüğünü görmenin mutluluğu içinde olduğunu belirten Yurdakul, "Koronavirüs salgını sebebiyle ülke olarak çok zor günler geçirdik. Bu süreci başarı ile atlatabilmemiz için maalesef bir çok esnafımız dükkan açamayarak zor günler geçirdi. Maalesef bu süreçten olumsuz yönde etkilenen birçok esnafımız oldu" dedi. 

 

 

"NORMALLEŞME SÜRECİ HAYIRLI OLSUN"

 

Alınan tedbirler, belirlenen kurallar ve vatandaşların gayretleriyle nihayet özlenen günlere yavaş yavaş geri dönmeye başladığımızı kaydeden Yurdakul, "İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Normalleşme Genelgesi ile kalkan yasakların ardından esnaflarımız dükkanlarını tekrardan açabildiler. Zor günler geçiren esnaflarımızın Malkara Belediyesi olarak her zaman yanındayız. Güzel günlere devam edebilmek için maske kullanımına ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edip, kurallara riayet ederek rehavete kapılmamak gerekir. Malkaralı hemşehrilerime ve esnaflarımıza başlamış olduğumuz normalleşme süreci hayırlı olsun“ ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN