Bakan Yardımcısı Demircan, Kırklareli'ni ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, önceki gün ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kırklareli'ne geldi. Kırklareli'de çeşitli incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Demircan, "

GÜNDEM 31.05.2020 18:23:00 0
Bakan Yardımcısı Demircan, Kırklareli

 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, ilk olarak Kırklareli Valisi Osman Bilgin'i ziyaret etti. Ziyarette Vali Osman Bilgin, Kırklareli hakkında bilgiler vererek kültür ve turizm yatırımları hakkında Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ile görüş alışverişinde bulundu.

 

HALK KÜTÜPHANESİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, valilik ziyaretinin ardından Vali Osman Bilgin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz, Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren ve beraberindekiler ile beraber yapımı devam eden Kırklareli İl Halk Kütüphanesi'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

ESNAFLARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

 

Ardından geçtiğimiz günlerde 637 yıllık Tarihi Kapalı Çarşı'daki yangında dükkanları zarar gören esnaflara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Bakan Yardımcısı Demircan ve beraberindekiler, Tarihi Kapalı Çarşı ziyaretinin ardından Osmanlı'nın Trakya'daki ilk mirası olan Hızırbey Cami ile Aşağıpınar Kazı Alanı'nda incelemelerde bulundu.

 

 

"TARİH, KÜLTÜR, SANAT VE TURİZM OLMADAN MÜMKÜN DEĞİL"

 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan, Vali Osman Bilgin ve beraberindekiler son olarak Kırklareli İl Müftülüğü'ne atanan Aydın Yığman'ı ziyaret etti. Demircan, Kırklareli ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Tarih olmadan, kültür olmadan, sanat olmadan, turizm olmadan şehirleri geliştirmek mümkün değildir" dedi.

 

 

 

Haber / Buse SERİN