Tüm cadde ve sokaklar dezenfekte edilecek

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi kapsamında bayram tedbirlerini alan Edirne Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı bayram süresince tüm sokaklarda dezenfekte çalışmasÄ

GÜNDEM 22.05.2020 12:44:00 0
Tüm cadde ve sokaklar dezenfekte edilecek

 

 

Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Arife Günü ve Ramazan Bayramı boyunca uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması boyunca cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışması yapacak.

 

DEZENFEKTE YAPILACAK

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 51 araçla arife günü ve bayram süresince faaliyette olacağını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bu bayram İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında pandemi nedeniyle evlerimizde olacağız. Genelge kapsamında Belediyemizin temizlik, cenaze, itfaiye, ambulans, su ve kanalizasyon işleri devam edecek. Bu birimlerde görevli personelimizden ekiplerimizi oluşturduk. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz arife günü ve bayram süresince sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı virüs mücadelesi kapsamında zaten devam eden dezenfekte çalışmalarımızı aynen sürdürecek. Bayram süresince sokaklar boş olacak. Ana güzergahlar ve yollarda dezenfekte çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

 

 

SEFER SAYISI VE SAATLERİ DEĞİŞTİ

 

Bu arada Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü de, sokağa çıkma kısıtlaması süresince toplu ulaşım hizmetlerinin sefer sayısı ve saatlerinde düzenlemeye gitti. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 2/A, 2/B nolu hatların Pazartesi Pazarı yerinden, 3 nolu hattın Gazimihal’den, 3/A nolu hattın Sarayiçi’nden, 5/A nolu hattın Gazimihal’den, 6/A nolu hattın Karaağaç’tan ve 7 nolu hattın eski TOKİ’den çıkış saatleri, 07.30, 12.30 ve 16.30 olarak belirlendi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ