Büyükşehirden 'Askıda Fatura' kampanyası

Koronavirüs salgını sürecinde ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara destek olmak amacıyla 'Askıda Fatura' kampanyası başlatan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahipleri ile hayır

GÜNDEM 21.05.2020 17:07:00 0
Büyükşehirden

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, askıya çıkarılan TESKİ Su faturalarının ilk 5 adedini ödeyerek dayanışma kampanyasını başlattı.

 

“ZOR GÜNLERİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

 

Zor günlerin üstesinden dayanışma ile geleceklerini dile getiren Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birimlerle vatandaşların sağlığını korumak ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla Koronavirüs salgını ile mücadelelerini aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı olduğunu belirten Albayrak “Yardımlaşma ve dayanışma içerisinde bu zor günlerin de üstesinden geleceğiz” dedi.

 

 

İLK 5 FATURAYI ÖDEYEREK KAMPANYAYI BAŞLATTI

 

Bu zor günlerde sıkıntı yaşayan vatandaşlara bir nebze de olsa destek olmak amacıyla askıda fatura dönemini başlattıklarını söyleyen Albayrak, “Ödeme güçlüğü çeken vatandaşlarımızın faturaları bu sisteme yüklenecek ve ödemeleri hayırsever vatandaşlarımız tarafından gerçekleştirilecek. Bu kampanya sayesinde ihtiyaç sahiplerini hayırsever vatandaşlarımızla buluşturacağız. Ben de şahsım olarak askıya çıkarılan ilk 5 faturayı ödeyerek kampanyayı başlatmış bulunuyorum” dedi.

 

DESTEK OLMAYA DAVET ETTİ

 

Hayırsever vatandaşları kampanyaya destek olmaya davet eden Albayrak “İhtiyaç sahiplerimize destek olacak tüm hayırsever vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum” dedi. Askıda fatura uygulamasına destek vermek isteyen vatandaşlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi www.tekirdag.bel.tr ve TESKİ'nin internet sitesi üzerinden www.teski.gov.tr/sube/askidafatura linkine tıklayarak sisteme yüklenen askıdaki faturalardan ödeme yapabilir.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU