Yazar Mehmet Serez Caddesi yenilendi

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Süleymanpaşa kent merkezi girişinde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nın ardından yenilenen Yazar Mehmet Serez Caddesi, çalışmalar tamamlanar

GÜNDEM 21.05.2020 16:24:00 0
Yazar Mehmet Serez Caddesi yenilendi

 

Süleymanpaşa'nın geçiş güzergahı üzerinde bulunan Yazar Mehmet Serez Caddesi'nin transit geçiş yapan ziyaretçilerin uğrak noktalarından biri olmasına rağmen uzun yıllar ihmal edildiğini kaydeden Yüksel, "Süleymanpaşa’ya yakışmayan bir görüntü sergiliyordu" dedi.

 

KISA SÜREDE TAMAMLANDI

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan şehir merkezi düzenleme çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde baştan sona yenilenen Cumhuriyet Meydanı ile bağlantılı olan Yazar Mehmet Serez Caddesi'nin yenileme çalışmalarından nasibini alarak yepyeni bir görünüme kavuşturulduğunu da belirten Yüksel, "Tekirdağ araştırmaları ile kent tarihine ve kültürüne büyük katkılar yapan ve geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Araştırmacı Yazar Mehmet Serez’in adını taşıyan ve belediyemizin hizmet binasının da bulunduğu cadde, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gece gündüz demeden sürdürülen çalışmalarla kısa sürede tamamlandı. Caddenin son hali yeni ve modern görünüşüyle vatandaşların beğenisini topladı" ifadelerini kullandı.

 

 

"CADDENİN GÖRÜNTÜSÜ BU İSME YAKIŞMIYORDU"

 

Önümüzdeki günlerde merdiven parkın bitiminde hayata geçirilecek olan Saat Kulesi Meydanı ile birleşecek olan caddedeki çalışmaları günbegün takip ettiğini belirten Yüksel, “Şehrimizin, Cumhuriyet Meydanı’na bağlanan önemli caddelerinden biri olan, Yazar Mehmet Serez Caddesi’ni 5 gün süren yenileme çalışmalarının ardından, yeniden hizmete açtık. Mehmet Serez gibi bir değerimizin adını verdiğimiz caddenin görüntüsü bu isme yakışmıyordu ve cadde eski hali ile ihtiyaca da cevap veremiyordu. Çok fazla çukur ve yama vardı. Kısa sürede caddemizin yeniden kullanıma hazır hale getirilmesinde emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Söz verdiğimiz gibi yükselen bir Süleymanpaşa için çalışmaya devam ediyoruz. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

 

Haber / Buse SERİN