Turnuvada dereceye girenler ödüllendirildi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Online Satranç Turnuvası'nda dereceye girenleri evlerinde ziyaret ede

GÜNDEM 20.05.2020 11:46:00 0
Turnuvada dereceye girenler ödüllendirildi


 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Online Satranç Turnuvası 16 Mayıs Cumartesi günü yapıldı. 8 Yaş Altı ve Genel olmak üzere iki kategoride düzenlenen turnuvada dereceye girenlere ödülleri Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından evlerinde ziyaret edilerek verildi.

 

 

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Online Satranç Turnuvası'nda Genel Kategoride ilk 3’e giren Mert Taha Dönmez, Metin Sezen ve Yağız Efe Deniz’e Gazi Mutafa Kemal Atatürk’ün Nutuk'u, kupa ve satranç takımı hediye edildi. Genel kategoride 4’üncü olan Ege Yiğit Çelik, 5’inci olan Muhammed Eren Balıbey, 6’ncı olan Fuat Yaman, 7’nci olan Taner Özmen, 8’inci olan Oğuz Kavak, 9’uncu olan Fatih Çelik ve 10’uncu Ceylan Aslan’a ise madalya ve Nutuk verildi. 8 Yaş Altı kategoride 1’inci olan Batuhan Kebir’e, 2’nci olan Uras Esiroğlu’na, 3’üncü olan Deniz Kemal Can’a ise kupa ve yapboz hediye edildi.

 

AKAY, TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ

 

Akay’ın Çerkezköy Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Online Satranç Turnuvası’nda dereceye girenlere ödüllerini verdiği ziyaretlerde Türkiye Satranç Federasyonu Ömür Çelik de Akay’a eşlik etti. Dereceye giren sporcuları tebrik eden Akay, başarılarının devamını diledi. Akay, turnuvanın yapılmasında emeği geçen Ömür Çelik’e de teşekkür plaketi takdim etti.

 

Haber / Buse SERİN