Kırklarelililer balkonlarında spor yaptı

Kırklareli'nde 19 Mayıs coşkusu yaşanmaya başladı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, "Halka Ortak Spor Yaptırma" etkinliğine balkonlarından katılan KÄ

GÜNDEM 18.05.2020 14:16:00 0
Kırklarelililer balkonlarında spor yaptı

 

Kırklareli’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün antrenörleri koordinesinde  'Evde kal hareketsiz kalma' sloganıyla "Halka Ortak Spor Yaptırma" etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Kırklarelili vatandaşlar büyük bir coşku ile balkonlarından destek verdi.

 

"BİRÇOK ETKİNLİK DÜZENLENECEK"

 

Etkinlik ile ilgili Kırklareli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 15 - 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Gençlik Haftası, pandemi sonucunda ortaya çıkan şartlar ve ihtiyaçlar neticesinde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın oluşturduğu program doğrultusunda önceki yıllarda olduğu gibi meydanlarda olamasa da siz değerli vatandaşlarımızın evlerinde kalarak verdiğiniz desteğe uygun olarak kutlanacak. Sosyal mesafe kuralları içerisinde çeşitli aktiviteler ve gençlik haftası boyunca ayrıca, sosyal medya ile dijital ortamda kültür, sanat, spor alanında birçok etkinlik gerçekleştirilecek" denildi.

 

 

Haber / Yakup KARATEPE