Kapaklı-Pınarça bağlantısında ilk etap tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını ile mücadele ederken yol yapım çalışmalarını da aralıksız sürdürdüklerini

GÜNDEM 14.05.2020 12:26:00 0
Kapaklı-Pınarça bağlantısında ilk etap tamamlandı

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin titizlikle sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Kapaklı-Pınarça bağlantısı SSB (Silindirle Sıkıştırılmış Beton) beton yol 1. Etap çalışmaları tamamlanırken, Kapaklı'ya bağlı Çeken Caddesi'nde de beton yol yapım çalışmalarına başlandı.

 

 

"TÜM BİRİMLERİMİZLE ÇALIŞIYORUZ"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek "Koronavirüs salgını ile mücadelemizi sürdürdüğümüz bu günlerde yol çalışmalarımıza da ara vermeden devam ediyoruz. Fen İşleri ekiplerimiz Tekirdağ il genelinde tüm ilçelerde belirli bir program dahilinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Kapaklı-Pınarça bağlantısında SSB Beton yol yapım çalışmalarının ilk etabını tamamladık. Çeken Caddesi'nde de beton yol çalışmalarımız devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Tekirdağ için tüm birimlerimizle çalışıyoruz" dedi.   

 

Haber / Buse SERİN