Minik Buğra'nın hayali gerçek oldu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Eylül ayında ziyaret ettiği Hüseyin Pehlivan İlkokulu'nda kendisinden okuluna basketbol sahası talebinde bulunan minik Buğra'ya tamamlanan basketbol sahasÄ?

GÜNDEM 13.05.2020 17:18:00 0
Minik Buğra

 

Süleymanpaşa Belediyesi, Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in talimatı ile okulun bahçesinde sıfırdan inşa ettikleri basketbol sahasını tamamladı. Süleymanpaşa genelinde birçok spor tesisinin inşasına başladıklarını da hatırlatan Yüksel, “Spor tesislerimizin çalışmalarını peş peşe başlatıyoruz. Karadeniz, Çınarlı, Ortacami, Hürriyet ve Çiftlikönü Mahallelerimizde projeler devam ediyor" ifadelerini kullandı.

 

 

"ÖZEL BİR DURUM VAR"

 

Birçok spor tesisini kısa sürede tamamlayarak gençlerin hizmetine sunacaklarını kaydeden Yüksel, "Çocuklarımızın mutluluğu bizim en büyük önceliğimizdir.Burada ise özel bir durum var. Bildiğiniz gibi arkadaşım Buğra’ya söz verdiğimiz üzere, öğrenim gördüğü Hüseyin Pehlivan İlkokulu’na, istediği basketbol ve spor sahasını kazandırdık. Yapımını tamamladığımız basketbol ve çok amaçlı spor sahası, okullarına kavuşacakları günü sabırsızlıkla bekleyen tüm kardeşlerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. Yüksel, minik Buğra'ya da seslenerek, "Sevgili arkadaşım Buğra, gözün aydın. Okullar açıldığında hem basketbol hem de diğer birçok sporu yapabileceğiniz bir sahanız oldu. Arkadaşlarınla birlikte güle güle kullan” dedi.

 

Haber / Buse SERİN