Çetin: İlçe genelinde yoğun bir çalışma başlattık

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçe genelinde devam eden ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Çetin, "Kontrollü normal hayata dönüşÃ

GÜNDEM 12.05.2020 14:53:00 0
Çetin: İlçe genelinde yoğun bir çalışma başlattık

 

 

İlk olarak Faruk Ilgaz Caddesi’nde devam eden beton yol ve yağmur suyu çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Girişimlerimiz doğrultusunda doğal gaz altyapı çalışmaları tamamlanan caddemizde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından beton yol çalışması başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından da caddede yağmur suyu hattı çekim çalışmaları tamamlanmak üzere. Çalışmaları inceleyerek emekçilerimize kolaylıklar diledim. Kısa süre içerisinde tamamlanacak caddemizin mahallemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

"AKTİF HALE GETİRİYORUZ"

 

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi Atabey Sokak ve Atatürk Mahallesi İşgal Sokak’ta devam eden yol bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Çetin, "Yollarımızı yenileyerek ve şehrimize yakışır bir görünüme kavuşturmak için havaların ısınması ile birlikte çalışmalarımızı hızlandırdık" dedi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde devam eden çalışmalarını da inceleyen Çetin, “İsmet paşa Mahallemizde bulunan Bülent Ecevit Parkı’nda yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Parkımızda vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve rahat bir şekilde kullanıp, güzel vakit geçirebileceği yeni bir kafeterya alanı oluşturuyor ve uzun süredir kullanılmayan havuz bölümünde ise yenilikler yaparak aktif hale getiriyoruz“ dedi.

 

 

"GÜZEL BİR SOSYAL ALAN OLACAK"

 

Çetin, "İlçemizin güzide yerlerinden olan ve vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Kazak Gölü Mesire Alanı’nda da hummalı bir çalışma sürdürüyoruz. Mesire alanımızda vatandaşlarımızın daha hijyenik ve rahatça kullanabileceği WC yapımı için çalışmalarımıza başladık. Ayrıca vatandaşlarımızın düğün, nişan, toplantı ve özel gün etkinliklerinde kullanabileceği bin kişilik çok amaçlı salonda da çalışmalarımız sürüyor.” dedi. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi Tahtacılar Sokak üzerinde kısa bir süre içerisinde çalışmalarına başlanacak park alanını inceleyen Çetin, “Ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürerek kentimiz genelindeki mevcut park ve yeşil alanların bakımları ile iyileştirme çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da yeni parklar ve yeşil alanları ilçemize kazandırıyor. Cumhuriyet Mahallemizde Tahtacılar Sokak üzerinde bulunan bin 930 metrekare park alanında çalışmalarımıza başlıyoruz. Çocuk oyun grupları, oturma alanları ve spor alanlarının olacağı parkımız vatandaşlarımız ve çocuklarımızın vakitlerini güzelce geçireceği bir sosyal alan olacak" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN