Tebrik çiçekleri erzağa dönüşüyor

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'in başlattığı 'Tebrik Çiçekleri Erzağa Dönüşüyor' projesi kapsamında 60 yaş üstü ihtiyaç sahibi ailelere erzak paketi dağıtılıyor. Belediye B

GÜNDEM 6.05.2020 16:30:00 0
Tebrik çiçekleri erzağa dönüşüyor

 

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Zor günler geçirdiğimiz şu günlerde evlerinden çıkamayan 60 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz için güzel bir proje hazırladık. Belediyenin yapmış olduğu erzak yardımlarına katkı olması amacıyla doğum günlerinde vatandaşlara belediyemiz tarafından hediye olarak gönderilen tebrik çiçeğini iptal ettik. Bunun yerine doğum günü hediyesini erzak paketine dönüştürerek bu erzaklarımızı 60 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi ailelere teslim etme kararı aldık” dedi.

 

"51 HANEYE SICAK YEMEK GÖTÜRÜLÜYOR"

 

Ergene’de vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalıştıklarını kaydeden Rasim Yüksel, "Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında vatandaşların belirlenen kurallara kesinlikle uymaları gerekiyor. Evlerinden sokağa çıkamayan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Ergene’de her gün 51 haneye sıcak yemek götürüyor ve 112 vefa hattından gelen market alış verişi, ilaç alma ve fatura ödeme gibi vatandaşlarımızdan gelen bu gibi ihtiyaçlarda belediye ekiplerimiz tarafından karşılanmaktadır. Bunun yanı sıra ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere de erzak yardımlarımız devam etmektedir” ifadelerini kullandı. "Sarılmayı, el ele olmayı, derin bir nefes almayı çok özledik" diyen Yüksel, "Maviyi ve yeşili bir arada görmeyi, parklardaki çocuk seslerini duymayı çok özledik. Bu günler geçene kadar, birlikte sağlıklı günlerde görüşebilmek için, kendimiz için, Ergenemiz için evde kalalım” dedi.

 

 

Haber / Buse SERİN