Berber ve kuaför salonları dezenfekte edilecek

21 Mart'tan bu yana kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonları 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yeniden açılacak. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, merkezde berber ve kuaför olarak faaliyet gö

GÜNDEM 5.05.2020 16:21:00 0
Berber ve kuaför salonları dezenfekte edilecek


 

 

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda alınan kararın ardından Edirne Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Selçuk Gül ile görüşen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 8 – 9 ve 10 Mayıs tarihlerinde kent merkezindeki yaklaşık 400 işyerinin belediye tarafından dezenfekte edileceğini kaydetti.

 

3 GÜNLÜK TAKVİM BELİRLENDİ

 

Alınan karar doğrultusunda yaklaşık 1,5 aydan bu yana kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonlarının 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren belirli kurallar çerçevesinde açılacağının bildirildiğini söyleyen Gürkan “Biz de zaten şehrimizde devam eden dezenfekte çalışmalarımız kapsamında, bu işyerlerini de hemen çalışma programımız içerisine aldık. Edirne Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Selçuk Gül ile görüştüm ve 3 günlük bir çalışma takvimi belirledik. İşyerlerini dezenfekte edeceğiz ayrıca esnafımıza maske, eldiven ve el dezenfektanından oluşan hijyen kitlerini düzenli olarak vereceğiz” dedi.

 

Haber / Yener AKBABA